close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

код для вставкиСкачать
Математика 5 клас
(Тренувальний тест)
Наступний
слайд
“ Мало мати хороший розум, головне
вміти його застосовувати. ”
Початок
Р. Декарт
тесту
Обери номер завдання
№1
№2
№3
№4
№5
№6
№7
№8
№9
№10
№11
№12
Наступний
слайд
Тест
№1
Яку з даних цифр можна поставити
замість зірочки 34,6* < 34,63?
• Обери свою відповідь:
А.
1
Б.
3
В.
9
Г.
5
Наступний
слайд
Тест
№2
Яку з даних цифр не можна поставити замість зірочки 4*,40 < 47,53?
• Обери свою відповідь:
А.
0
Б.
9
В.
5
Г.
7
Наступний
слайд
Тест
№3
Порівняйте ці числа: 35,*** і 32,***
• Обери свою відповідь:
А.
Не можна порівняти
Б.
35,*** < 32,***
В.
35,*** > 32,***
Г.
35,*** = 32,***
Наступний
слайд
Тест
№4
Порівняйте ці числа: 52*,*** і **98,*
• Обери свою відповідь:
Г.
А.
52*,*** = **98,*
Б.
52*,*** > **98,*
В.
52*,*** < **98,*
Не можна порівняти
Наступний
слайд
Тест
№5
Порівняйте дроби 5,489 і 8,103. Який
знак треба поставити між дробами?
• Обери свою відповідь:
Г.
А.
<
Б.
>
В.
=
Не можна порівняти
Наступний
слайд
Тест
№6
Порівняйте дроби 5,489 і 5,403. Який
знак треба поставити між дробами?
• Обери свою відповідь:
Г.
А.
<
Б.
>
В.
=
Не можна порівняти
Наступний
слайд
Тест
№7
73 к. більше за…
• Обери свою відповідь:
А.
3 грн.
Б.
0,73 грн.
В.
0,37 грн.
Г.
0,8 грн.
Наступний
слайд
Тест
№8
Яка числова нерівність правильна?
• Обери свою відповідь:
А.
121,35 > 122
Б.
0,1000 > 0,1
В.
Г.
0,23 < 0,3
1,73 > 1,738
Наступний
слайд
Тест
№9
Яка числова нерівність неправильна?
• Обери свою відповідь:
А.
71,39 < 82,79
Б.
8,283 > 8,293
В.
Г.
0,7 > 0,275
0,0059 < 0,0095
Наступний
слайд
Тест
№10
Укажи найбільше число:
• Обери свою відповідь:
А.
0,257321
Б.
258,563
В.
256,563
Г.
257,563
Наступний
слайд
Тест
№11
Яку з даних цифр можна поставити
замість зірочки 0,0*3 > 0,064?
• Обери свою відповідь:
А.
1
Б.
3
В.
9
Г.
5
Наступний
слайд
Тест
№12
Укажіть неправильну нерівність
• Обери свою відповідь:
А.
Б.
6,4дм > 64,2см
265,8см < 2,663м
В.
Г.
4,2ц > 416,5кг
7,36ц < 0,8т
Тестування закінчено
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа