close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

код для вставкиСкачать
Посольство Королівства Норвегія у Києві
(Додаток №1 - Контрольний список документів для подачі із заявою на візу)
Має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із заявою
ВІЗА ДЛЯ ПРИВАТНИХ, ДІЛОВИХ, ТУРИСТИЧНИХ ПОЇЗДОК АБО ТРАНЗИТНА ВІЗА
Виза рассматриваеться от 10 рабочих дней
Будь-яка особа має право подачі заяви на отримання візи. З 1 липня 2004 року консульський збір
сплачується за розгляд заяви. У разі відмови у візі вищевказаний збір не повертається. Посольство
зобов’язане прийняти і розглянути заяву, навіть якщо разом з нею не було подано жодного додаткового
документу. Однак, заява може бути залишена без розгляду або заявнику може бути одразу відмовлено у
візі у разі ненадання потрібних документів або надання неповного пакету документів. Надання повного
пакету не гарантує отримання візи, але воно необхідне для здійснення оцінки заяви. Рішення приймається
на підгрунті документів наданих разом із заявою. Додаткові документи мають бути надані разом із заявою
подавачем особисто. ЗАЯВНИКАМ НАСТІЙЛИВО РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ЗІБРАТИ ВСІ НЕОБХІДНІ
ДОКУМЕНТИ ТА ЗРОБИТИ НЕОБХІДНІ КОПІЇ ДО ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ ДО ПОСОЛЬСТВА.
Додаткові документи, надіслані до Посольства без посилання на реєстраційний номер поданої заяви НЕ
РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ. НЕ КУПУЙТЕ КВИТКИ ДО ПОЗИТИВНОЇ ВІДПОВІДІ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ.
Посольство може запитати надання квитків перед видачею паспорта з візою. Для деяких заявників може
бути запитано показ папорта у Посольстві після візиту. Подавач повинен надати такі документи (у деяких
випадках необхідно надати додаткові документи):
Будь-ласка, зробіть відмітку (√) навпроти документів, які Ви надали, і поставте свій підпис внизу:
 1. Заповнена аплікаційна форма на отримання візи (Application for Schengen Visa) та фотокартка
паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців.
 2. Оригінал та копія квитанції про сплату консульського збору (див. детальнішу інформацію у
розділі Консульський збір).
 3. Паспорт, дійсний щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну/Білорусь.
Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”.
 3а. Якщо ви маєте декілька паспортів – оригінали (та копії всіх сторінок) мають бути також надані
до Посольства.
 4. Копія сторінок паспорта *** з інформацією про місце і дату видачі, дату закінчення терміну дії,
попередні візи, сторінки зі штампами та відмітками, дійсний дозвіл на проживання/роботу в
Україні/Білорусі (якщо Ви є громадянин іншої країни, та проживаєте в Україні/Білорусі) тощо.
 5. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта***.
 6. Довідка з місця роботи/навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період
його/її закордонної поїздки, для приватних підприємців – див. пункт Е. у розділі Бізнес.
 7. Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи подавача заяви: 
довідка з банку або  довідка від роботодавця або  довідка про сплату податків або  див. ІІ. – D.
 8. Поліс медичного страхування + Ксерокопія 1 стоінки, дійсний на всій території Шенгенської
угоди, протягом усього періоду перебування за кордоном та на суму щонайменше 30 000 євро. Віза
може бути надрукована лише при пред’явленні оригіналу поліса (див. подальшу інформацію).
 10. Подавачі віком до 18 років повинні надати такі документи:
 Свідоцтво про народження + Копія
 Заява батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини із нотаріальним засвідченням підпису
(оригінал та копія)
 або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + Копія
 або свідоцтво про смерть одного із батьків + Копія
 або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного
Кодексу України + Копія
 11. За бажанням – для подавачів, які хочуть, щоб їхні інтереси у процесі розгляду заяви представляла
довірена особа або інші особи: Доручення. Окрему форму можна отримати у Посольстві.Ця форма не є
дорученням для подання документів до Посольства.
Будь-ласка, зробіть відмітку (√) навпроти мети Вашої поїздки у Норвегію та тих документів, що Ви
надаєте:
 І.
 ІІ. Відвідання родини
І. Бізнес
 А. Анкета А
 B. Запрошення (в оригіналі



1)
2)
3)

 А. Анкета В
 B. Анкета D
 C. Запрошення від члена
або факсова копія) від
норвезької компанії з указанням
родини з указанням мети та
реєстраційного номеру компанії
тривалості візиту*
у Реєстраційному центрі
 D. Оригінал ”Гарантійної
підприємств (Brønnøysund
форми для візитів” з печаткою
Register Centre) та мети візиту
органів державної влади
C. Лист від української
Норвегії
компанії стосовно мети поїздки
або
і характеру зв’язків з
 Підтвердження доходів
норвезьким партнером
запрошуючої особи у
D. Підтвердження броні готелю
мінімальному еквіваленті 1
E. Для українських компаній,
рівня Норвезької Урядової
які невідомі Посольству** чи
Схеми Заробітку:  копія
приватних підприємців
останньої квитанції про сплату
Бізнес-реєстрація+копія
норвезького податку;  копія
Довідка з банку
останніх трьох норвезьких
Квитанція від української
квитанцій про отриману
компанії про сплату
заробітну плату .
податку***
 E. Документи, які
підтверджують родинні
стосунки***
 F. Копія сторінок паспорта
члена родини, які засвідчують
його/її легальне проживання у
Норвегії
V. Туризм
 VІ. Відрядження (водії вантажних
автомобілів)
 А. Анкета С
 B. Підтвердження броні
готелю
 C. Маршрут подорожі
 А. Анкета E
 B. Запрошення (див. пункт B. Бізнес
)
 С. Рекомендаційний лист від
ІІІ. Відвідання друга/подруги
 А. Анкета В
 B. Анкета D
 C. Запрошення від
друга/подруги з указанням
мети та тривалості візиту,
типу і тривалості стосунків*
 D. Оригінал ”Гарантійної
форми для візитів” з
печаткою органів державної
влади Норвегії
або
 Підтвердження доходів
запрошуючої особи у
мінімальному еквіваленті 1
рівня Норвезької Урядової
Схеми Заробітку:  копія
останньої квитанції про
сплату норвезького податку;
 копія останніх трьох
норвезьких квитанцій про
отриману заробітну плату
 E. Копія сторінок паспорта
друга/подруги із штампами
про в’їзд/виїзд з України
 VІІ.Відрядження (моряки)
 ІV.
Подружжя
громадян
ЄЕЗ
 А. Заява
про мету
візиту та
Анкета D
 B. Копія
свідоцтва
про шлюб
 C.
Документ,
який
засвідчує
проживан
ня
чоловіка/д
ружини в
Україні /
на
території
ЄЕЗ
 VІІІ.Відря
 А. Анкета F
 B. Запрошення (див. пункт B.
дження
(культура
/спорт)**
А. Анкета G
Бізнес )
 C. Копія посвідчення моряка
 D.Копія трудової угоди
компанії (див. пункт С., E. Бізнес )
Групові поїздки: будь-ласка,
 D. Ліцензія компанії на здійснення
звертайтеся до візового відділу
міжнародних вантажоперевезень***
за подальшою інформацією
 E. Копія ліцензійної картки
вантажного автомобіля
 F. Копія водійських прав***
 G. Копії CMR відповідно до анкети
Е
*
Засвідчений оригінал.
**
Будь-ласка, звертайтеся до візового відділу за подальшою інформацією.
*** Не обов’язково, якщо протягом останніх 12 місяців подавач мав аналогічну дійсну візу і у даній заяві посилається на ту
ж саму запрошуючу сторону і мету поїздки, що й у попередній заяві.
Даним засвідчую, що я особисто подав (ла) цю заяву на візу і що уся надана мною інформація і додаткові документи є дійсними. Я усвідомлюю, що
навмисне надання неправдивої інформації або підроблених документів караються згідно законодавства України і Норвегії, і що підроблені документи
будуть передані до правоохоронних органів.
Дата:
Місце:
Підпис:
Для службового використання:
Mottat:
Applicant notified about absence:
Referansenummer:
Відредаговано 2007-01
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа